nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, January 7

saye rindukan romeo sigal T-T

dah lame dia tinggal kan kami...
kalau dulu aku sedih, mesti carik die...
die klakar sangat...
orangnye cute....
baik pulak tue...
sepanjang aku kenal die, die tak pernah buat orang marah setahu aku...
hari die pergi tinggalkan kami semua, mase tue aku kat matrik...
pagi tue aku terjage around pukul 4 pagi....
kawan aku ckp die da x de...
aku ingatkan die main2...
rupenye,
tue kenyataan...
die kemalangan kat segamat klu tak silap...
aku pon x pasti location yang sebenar...
tapi yang pasti di daerah johor....
aku nangis truk2 mase tue.....
tak pernah terfikir kat otak aku yang die akan pergi tinggalkan kitorang sume...
hmmm.....

aku tak kan lupe senyuman nie...
serius la aku rindu kat kau meo...



lagu ni bile dengar selalu buat aku ingat kat dia....
meo, thanks sebab pernah jadi kawan aku yang paling sweet!!!!
korang yang kenal meo, jangan lupekan die taw~~ >.<

tinggal kenangan - CARAMEL

Pernah ada rasa cinta antara kita
kini tinggal kenangan
ingin kulupakan semua tentang dirimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh bintangku

jauh kau pergi meninggalkan diriku
disini aku merindukan dirimu
ingin kucoba mencari penggantimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh kekasih

Pernah ada rasa cinta antara kita
kini tinggal kenangan
ingin kulupakan semua tentang dirimu

www.rizkyonline.com
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh bintangku

jauh kau pergi meninggalkan diriku
disini aku merindukan dirimu
ingin kucoba mencari penggantimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh kekasih




********************************
enjoy =)

No comments:

iklan nuffnage

becinta