nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, January 3

memulakan pagi ini dengan diary

okies...
assalamualaikum~~~~
adalah sangat rare bila aku memulakan hari aku dngan menulis blog,
tapi entah kenape, mood aku lebih kepada menulis blog pagi-pagi nih...
macam x de heart nak check out facebook...
the more i take a look at my profile, the more heartbreak i get...
what and why, let just me knows...
hmm...
ape ni?? pagi-pagi da nak komplen kiri kanan,, x snunoh!!!
okies3....
di pagi-pagi hari ni, mak selalu kate, kene senyum, klu ble bkak tungkap tue...
biar la rezeki senang masuk....
hmm...
baek lah mak... saye ikut cakap mak... =)
next,
hari ni aku may be akan memulakan kelas baru...
but still maybe,coz, memikirkan yang aku punye subjek yang x berdaftar lagi kan....
tempoh hari aku di beri harapan palsu bila kakak bilik kate yang duit ptptn da masuk..
tapi bile aku check, adoiai!!!! blum da~~~ kuciwa je....
redha...redha....
sesungguhnye itu adelah ujian dari tuhan....
aku da sarapan pagi-pagi ni huh...
sarapan aku = air mineral + roti sapu kaya...
seperti biasa....
balik hostel, hidup bujang, makan bujang, sume un gaye bujang....
hmm... itu lah nasib....
next, aku ni tgh penin2 pikir....
macam mane nie....
rumah sewa x ade....
nnt kami ade sem pendek...
pastu cuti lagi...
pastu bulan 9 rupenye nak kenen masuk rumah baru...
aduh!
aku satu hapak un x settle lagi....
matilah... OMG!!! 0..o
hmm....
jam menunjukkan 6jam 28 min, mengikut waktu askar... (knape plak askar tetibe ni?? =..=")
aku harus beredar...
well, people, you have to catch up with the time...
time waits for nobody...
so, really gotta go,....
bubye...

No comments:

iklan nuffnage

becinta