nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, January 3

diary atau blog??

okies....
aku mulakan dengan...
assalamualaikum dan salam sejahtera....
hmm...
antara diary atau blog, mane yang aku akan pilih??
pade aku, dedua same je....
sebenarnye, dedua aku cerite pasal hidup seharian aku...
sampai pasal buang sampah depan pintu pun di cerite...
tapi, may be, diary adalah lebih private kot...
sebab segala rahsia jiwa aku simpan dlm tue...
tanpa selindung okies...
contohnye,
kalau aku jatuh cinta ngan seorang lelaki yang bernama acai,
aku akan tulis acai kat situ...
tapi, kalau dlm blog ni, selalunye aku akan letak capital of the guy..
contohnye, nme org tue badul, aku letak si b...
di sebab kan blog aku ni sangat bulih di bace oleh sesiapa un, jadi aku terpaksa lah bermadah seni skit...
tapi dlm diary, aku bercerite pada diri sendiri...
hmm....
apasal aku cite psl diary n blog ni...
sebab aku ade blog n at the same time i have a diary to be write....
so, terfikir-fikir jugak lah....
akhirnye,, aku dapat solution....
diary will be the thing that i want only me who knows it...
but blog are things that i want to share with people..
okies la tue kan..
hahhhaaa.....
aku terjumpe kate2 best sebenarnye kat diary aku ni...
one of it is....
"Life is like a library owned by the author. In it are a few books which he wrote himself, but most of them were written for him." Harry Emerson Fosdick...
demikian lah.....

No comments:

iklan nuffnage

becinta