nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, January 17

cinta tak kenal donat atau keria....

cam syiot je en tajuk entry aku ari nie...
as usual, aku mmg suke wat cte2 yang cam ni...
nak kasi panas hati orang2 yang membace...
ekekekke...
tapi, ape2 pon, maaf la kalau ape yang aku tulis ni
menyakitkan hati orang2 yang tak berkaitan yew... ^_^
okies....

crite nye bermule, 
ade le pulek sorang manusia ni ter jatuh chenta ngan mamat keria
hurm...
nak di jadikan cherita,
mamat ni boleh pulek tinggal kan awek nie...
mmg la ade la sikit awek ni wat salah...
tapi kan, ape kan daye, 
laki ni bersikap poyoz dan tak ble trime ksalahan nye...
padahal! macam die tak pnah wat salah lak kan....

and the story goes on...
satu hari, terkantoi, ghupe nye si keria da ade awek baru rupenye...
eleh!
patot la poyoz nye tak keruan kan...
gahahhahaha...
jahat tak aku mengate mamat keria ni... kekekekeke....
btw,
dye pker si awek tak laku ke?
ade je yang masuk line...
hahhahah...
namun, entah mengape, si dia yang donat yang menjadi pilihan...
hihhihi....
donat pon donat lah...
janji baek kan? hohohohohoho...

pe un, check this out~~~

cinta tak kenal rupa, tapi kan...
kalau da dapat yang rupa best....
sambau der....
ekekekkeke...
btw, ni sharul n ity
hope korg happy alwayz....


btw, korang mesti cam tpelik-pelek kan aku cakap pasal donut dan keria... 
well, check this out... 


hahhahaha...
donut pon, donut la...
kalau bli kat big apple, mahal taw...
da la lawah, cantek!!
i like!!!!
hihihii...
=D
so, ape pilihan,
donut yang mahal lagi sedap dan baik
or the typical keria men? hmm...
lu piker la sendri bak kate nabil....
=D

No comments:

iklan nuffnage

becinta