nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, December 4

dUriaN TunGGal kawan2!

okayh...
saat ni.. aku di depan lap top, tudung yg dipakai tidak sempurna,
perut ku berbunyi2 sambil mengikut rentak lagu...
jari jemari menari2 di atas keyboard yang aku sayang sebab sangat lembut untuk di tekan..
ouh~~~
lapar yang teramat sangat,,,,,
smlm merupakan antara hari terindah dalam hidup...
hehehhe
aku seperti org gile, melambai2 kat sume orang.,..
termasuk, pakcik2 kat warong, pak guard yang sengal, pak cik bas yang panggil aku DURIAN TUNGGAL, sesungguhnye aku tak taw pe motif dye panggil aku tue... hmmm, pak polis dan kak polis, kak jual buah dan geng2 nye,.. dan sume orang la..
gaye macam nak cuti lame,,,..
next sem gotta change the house..
cuti sebulan...
1 jan balik sini balik...
then gotta fine new house,...
haiz...
kawan2...
tlg carik rumah untuk ayu, siti dan syu ble x??? +.+ 
peninnye~
hmm...
btw,selama pemergian aku ni..
pergh.
pasti rindu..
rindu kat "xmo3 lelek", rindu kat pijul, nak cakap"abg bangfes2,,,, lap la meje kami... >.<", rindu kat abg otak2 sbb dye sangat emosi... hoho!!! ^o^
rindu kat pak cik solinas, rindu kat kawan2, rindu kat bilik, kat tempat jln kaki batu2,rindu nak bising2, rindu nak makan kat warung...
ouh!! teringat,,,,
esok anak pak cik kawin...
de ajak,,..
tp~
>.< pak cik maap ye.... saye dan kawan2 x sempat la nak pegi...
hmm...
kepada lelek a.k.a. datuk jage diri baek2...
nnt kepulangan nenek,anak dan cucu!! ^o^
apeng... heheheh... nnt sng2 msg...
pijul... truskan usehe rambut bangfes... ble x cam ni??? hehehh
akaq, nnt sng2 kite jumpe...^_^
acai, aku x pat on9 nnt, ko elok2 g ipoh... gud luck buddy!!!

tbe2 otak aku terpikir, kenape aku wat ucapan mcm nak pegi slamenye ni?? ouh tidak!!!!
tapi kan... who knows.. hehehhe.... 
hurm,,, ayu dan ity!! saye sayang awak bedua sangat2 taw3~~ mesti nanti aku rindu korng sampai pengsan~~ toing2!!
adoi.. 

pape un,, c u guys next sem!! sayang sume!!

and my beloved readers.. ceh3.... bajet femes jek kan... hahahha...
i won't b updating my blog 4 3 weeks... OMG!!! got it?? 3 weeks people,... hate it!!
hmm...
but never mine...
will meet again sooner or later.. kan3?? heheh

lastly, nak post kan gambar gedik2 bak kate hamzah ian.. ^_^

coklat ciku bagi kat oren, tapi oren syg kiwi
kiwi dapat sekali!!! yum3!


muke bajet dalam tandas...
gahahha....




 
konon2 sdeh sebab da nak balik....



















ampon!!!!!!! alahai... banyak betul beg nye...
tros aku call ayah aku dan cakap
"ayah, barang owg banyak, jgn kasi sesape ikot ea.."

nak jugak letak gambar di pagi hari di depan lap top...




















dalam perjalanan menyelesaikan blog kesayangan~~ ^_^

will be missing all of you!!!

khas utk oren dan berry, khas dari kiwi~~

tak cukup tangan nak buat love shape, so,
terpakse gune mirror image.. jnji saye suke!!!

concentrate memandang webcam..
dlm atie " cam ne la nk ciut miut kan muke ni??"

akhirnye... senyum je la pe gaye pon... >.<

saye sayang awak sume dan akan rindu awak sume!!!
muke tercomel yg aku penah buat!! argh!!!!
>.<


2 comments:

si sengaL yang cute said...

sengaL..tu je comment kuh... kui kui kui... cloud 9 tu mahal ye? sentimental value, tapi da abes.. wakakakak

ayiehulk said...

tue bukan sentimental value ngok... tu sedapmental value... tu pasai da lumat dlm perot da... XP

iklan nuffnage

becinta