nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, December 4

dUriaN TunGGal kawan2!

okayh...
saat ni.. aku di depan lap top, tudung yg dipakai tidak sempurna,
perut ku berbunyi2 sambil mengikut rentak lagu...
jari jemari menari2 di atas keyboard yang aku sayang sebab sangat lembut untuk di tekan..
ouh~~~
lapar yang teramat sangat,,,,,
smlm merupakan antara hari terindah dalam hidup...
hehehhe
aku seperti org gile, melambai2 kat sume orang.,..
termasuk, pakcik2 kat warong, pak guard yang sengal, pak cik bas yang panggil aku DURIAN TUNGGAL, sesungguhnye aku tak taw pe motif dye panggil aku tue... hmmm, pak polis dan kak polis, kak jual buah dan geng2 nye,.. dan sume orang la..
gaye macam nak cuti lame,,,..
next sem gotta change the house..
cuti sebulan...
1 jan balik sini balik...
then gotta fine new house,...
haiz...
kawan2...
tlg carik rumah untuk ayu, siti dan syu ble x??? +.+ 
peninnye~
hmm...
btw,selama pemergian aku ni..
pergh.
pasti rindu..
rindu kat "xmo3 lelek", rindu kat pijul, nak cakap"abg bangfes2,,,, lap la meje kami... >.<", rindu kat abg otak2 sbb dye sangat emosi... hoho!!! ^o^
rindu kat pak cik solinas, rindu kat kawan2, rindu kat bilik, kat tempat jln kaki batu2,rindu nak bising2, rindu nak makan kat warung...
ouh!! teringat,,,,
esok anak pak cik kawin...
de ajak,,..
tp~
>.< pak cik maap ye.... saye dan kawan2 x sempat la nak pegi...
hmm...
kepada lelek a.k.a. datuk jage diri baek2...
nnt kepulangan nenek,anak dan cucu!! ^o^
apeng... heheheh... nnt sng2 msg...
pijul... truskan usehe rambut bangfes... ble x cam ni??? hehehh
akaq, nnt sng2 kite jumpe...^_^
acai, aku x pat on9 nnt, ko elok2 g ipoh... gud luck buddy!!!

tbe2 otak aku terpikir, kenape aku wat ucapan mcm nak pegi slamenye ni?? ouh tidak!!!!
tapi kan... who knows.. hehehhe.... 
hurm,,, ayu dan ity!! saye sayang awak bedua sangat2 taw3~~ mesti nanti aku rindu korng sampai pengsan~~ toing2!!
adoi.. 

pape un,, c u guys next sem!! sayang sume!!

and my beloved readers.. ceh3.... bajet femes jek kan... hahahha...
i won't b updating my blog 4 3 weeks... OMG!!! got it?? 3 weeks people,... hate it!!
hmm...
but never mine...
will meet again sooner or later.. kan3?? heheh

lastly, nak post kan gambar gedik2 bak kate hamzah ian.. ^_^

coklat ciku bagi kat oren, tapi oren syg kiwi
kiwi dapat sekali!!! yum3!


muke bajet dalam tandas...
gahahha....




 
konon2 sdeh sebab da nak balik....



















ampon!!!!!!! alahai... banyak betul beg nye...
tros aku call ayah aku dan cakap
"ayah, barang owg banyak, jgn kasi sesape ikot ea.."

nak jugak letak gambar di pagi hari di depan lap top...




















dalam perjalanan menyelesaikan blog kesayangan~~ ^_^

will be missing all of you!!!

khas utk oren dan berry, khas dari kiwi~~

tak cukup tangan nak buat love shape, so,
terpakse gune mirror image.. jnji saye suke!!!

concentrate memandang webcam..
dlm atie " cam ne la nk ciut miut kan muke ni??"

akhirnye... senyum je la pe gaye pon... >.<

saye sayang awak sume dan akan rindu awak sume!!!
muke tercomel yg aku penah buat!! argh!!!!
>.<


maafkan dirimu~~~

entah la... aku ni  cepat je nak marah kat orang...
tapi kalau orang minta maaf, aku akan trus maafkan...
walaupon aku kate kat org tue aku x maaf kan dye...
well,, x ble la nmpk lembik sgt en...
bape ari ni aku asyik la bg statement yg mungkin menyakitkan hati org2 yang pernh lukekan aku...
* termasuklah tentang lalat duda psyco, lalat player kesyunyian dan sebagainye...
well, again, those are juz 2 make them realize how b*llsh*t they have been to me, my friends and others...
sape suruhkan..
but in the end, somehow,
they juz don't get it...
sampai la ade org len yg x de kene mengene buat dyorg blik.,,..
aku kesian tngk mrike sume ni..
yang rase seperti dipermainkan, seperti di dua tiga empat lima kan...
tapi..
guys!!
open your eyes!! korg yg mulakan setiap kesedihan yang korang nampak ni...
korang yg bina kesedihan yang runtuhkan korang ni...
don't u ever put blame on others!!!
dan aku??
as usual...
klau aku kate aku sayang orang tue, well, i will giv that bloody damn bout whats goin' on wit them! dem!
haiz...
kmudian, dyorang  akan mrayu2 pade org yg dyorng wat slh 2,
dan salah kan diri masing2 tanpa sebab....
kenapa la nak  bodoh sgt cam tue...
haiss....
 guys!!
tlg la... if u  ask 4 forgiveness....
ask it to urself!!
sehingga saat yg kau mampu maaf kn diri korang sendri, then may be others will give that chance to yaa!!

okay...
pagi ni nak balik...
tapi ni da pagi... )= (2.31 a.m.)
hmm
sbr2.. bpe jam je lagi ni...
nak men upload2 gambar la...
^_^

habes da final!!!!



ni namenye letih berjalan
              



















kene marah ngn pak cik bas... sebab tahan bas kat bas stop
mengong la!!!!

ni nak menenangkan atie yang kene marah




















hati da bebunga sebab ade orang bagi msg penenang jiwa...
whoot2!!
sebelum g makan...
masing2 ngn style yang baru.... ihihihihi





















ni bajet kasi si ayu jeles..
amek gambar dendorg je..
ity dan syu.. ^_^
akhirnye dapat gak amek gambar 3 orang
yang x de spe un muke setengah..
kredit 2 me... sume masuk kawan2!!
^_^
sayang korang!


Thursday, December 2

saye jatuh cinta!!!!!!!!

mase ni kiwi wat suprise!!! kiwi bagi jambu batu pebret i..... jambu sayang kiwi yang comel!!!! ahakz!!!
hari ni, kekasih saye bagi hadiah!!! ouh!!!
sangat jatuh cinta...
cik berry,,,
walau awak da lame ngn cik kiwi....
saye minta maaf..
saye suke cik kiwi...
antara saye atau awak yg terluka...
jadi..
since saye tak kenal awak...
saye pilih kebahagian saye...
hmm...
sayang...
time kasih ye....
walau pon awak dlu milik org...
sekarang awak milik saye....
time kasih sebab akhirnye awak jujur gak da de saye....
maaf ye cik berry...
bukan saye yang jahat...
kiwi yang jahat!!!!
tapi saye sayang kiwi... tue yang pasti...
jambu sayang kiwi!!!!
 




ni la lagu yang  kiwi bagi i... awwz!!! ni la lambang cinte kitorang... ahakz!!!!
 

perpisahan yang terindah!

hmmm...
tiap2 ari saye tengok kalender...
ye...
mmg saye meluayt ngn awak...
awak taw, skarang ni saye sampai panggil awak lalatt duda taw...
mmg...
saye da maaf kan awak...
tapi saye pon nak mnta maaf...
hati saye masih x leh lupe ape awak da buat.....
sanggup awak lukekan hati saye semate-mate awak nak dye caye kat awak...
ape salah saye awak??
klau kite masih bersame, awak taw x kite da masuk 5 bulan taw...
tapi saye sedar..
saye rela...
lagi pun kite jauh...
ble abes blaja nnt, awak akan balik tempat awak...
da la awak x dip, banyak ptg kredit hour..
cepat abes...
hmm...
saye rela awak..
tapi kenape??
bile awak gaduh je ngn dye awak carik saye...
padahal, saye baru je blajar untuk hidup tanpa awak....
kenapa la awak nak buat saye macam ni...
awak cakap awak perhatikan saye...
awak cakap awak perhatikan saye...
kenape awak cakap cam tue???
awak nak luke kan saye lagi ke???
saye sakit awak....
nasib baek la kawan2 saye baek...
mereke sume nasihat kan saye jangan layan awak...
awak,,,
malam ni saye x msg sape2 pon...
saye rindu sat kite besame...
kadang2 2 mmg x mcg..
tapi bile mcg..
i tyresure it a lot abg...
hmm...
awak mmg buat saye pandang lelaki dari kg halaman awak jahat...
nasib la x sume yang saye jumpe x macam awak...
awak...
cukup la..
hari ni je saye nak sedeh2...
saye da x mo pikirkan awak..
hari ni lah kali pertama saye luahkan kesedihan saye....
dan hari ni jugak hari terakhir kesedihan bodoh ni di luahkan kat entry saye yang sepatut nye indah2 belaka...
saye benci awak lalat duda!!!!!!!!!!!!!!

a moment that i use to love...but not anymore!  
                                                             

iklan nuffnage

becinta