nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, November 30

OMG! LuCAh!!!!

hesh!!
beberapa ari ni aku tngk org2 di sekeliling aku sering saje trbuka, sengaje buka, ter buat, tersengaje buat.. entry2 yg lucah~~~ ish3...
adam amin!!!
saye amat berguna pada masyarakat!!! ahhahah

btw, nak cite,....
tue ari, warong pebret aku dan kawan2 tenggelam...
warong tue pnoh ngn air...
air paret mencurah ke warong bagaikan coklat kokocrunch mencurah2 ke ladang gandum!!!

paret penoh ayer woi!!!!!



 tidak!!!! warong pebret banjer!!!



demikian la kan.... 
penoh nya!!!! ayer2 sekalian berbau seperti.... urgh~~~ tak sanggup aku nak kata...
nseb bek ble ayer nye srot, bau pon ikot skali...
hahhahhaha
...
okes~~~
next story mak nak cite~~
cam ni...
tadi aku berjln2 pulang dari exam...
ouh...
best gak....
tapi dalam pejalanan aku tersrempak ngn species yg aku amat geli dan takot~~~
well...
di bahu jalan aku jln terjengket2 sampai ken hon la plak ngn kenderaan2 sekalian...
hooooo~~~~


well kawan2... sepandai2 biawak melintas, akhirnye mati di bahu jalan jua.... T-T
takziah kepada bini biawak ni yang da jadi jande ea..... =)

okies..... telah berlalu kes biawak...
tibe2...
ble je aku sampai kat simpang ke hostel....
OMG!!!!!
hujan!! n kami kebasahan...
pergh..
da la aku pki baju kurung en......
adoi!!!
dmam la aku,....
berlari-lari aku kene hujan....
hmm...
kuyup ow!! wahai readers... cian aku en3???
hmm.....
sdeh plek~~ouh tidak!!!

nak di jadikan cerita, sampai je dpn block hostel aku,
aku dan oren trus bermen2 ujan tue....
ye la....
alang2 da kuyop kan....
kite kuyup tros....
ghehheheh

balik bilik, aku tros mandi.... (nk elak an demam katekan...)
hihiihi
pastu, lps je maghrib aku pon g la mkn kat warong pebret yg aku kate banjer tue...
aku order nasi goreng pataya, oren nasi goreng kampung, n berry nagi goreng pataya....
waa~~~~
kami makan dengan slere skali...
paling special aku nye nsi goreng pataya r....
hehhehe....
mekaseh ciku!!!!! comel nasik saye!!! hehehe
dan tbe2 aku teringat kat kenangan makan di arked UTHM...
aku minum air suam nak jimat duit.....
dan tanpa aku sedar.... aku pon meletak kan straw dlm air suam aku...
hehehhe...
sume orang pandang PELIK kat aku!!! ouh tidak!!!!
orang x minom ayer suam ngn straw ke???
aku cam slalu je wat... hmmmm..... T-T
dan kemudian.. aku sangat suke berjalan jauh..
dengan berbekalkan alasan pak cik warong x de g KL....
kami berjalan makan kat satu kedai kat luar yg berade di sebelah bengkel...
urgh....
bsar ow....
tapi banyak serangga pilihan....
aku mnom ayer apple... 
ity mnum ayer oren...
dan tbe2 terbit idea nak nganjing  ....
hahahhah...
kami pon create cite yg konon nye apple dan oren bertandeng....
yey!!! ayer oren menang... gahahhaha...


jus apple kalah oi!!!! "L"...
punyelah kerek si oren tue... >.<
gahhahah.....

dan akhir sekali...
aku memang suke nak amek2 gambar...
ekkekek...
da x de keje en....
hahhaahahahha...
mule2 nak jadi fergielicious....
tapi pki tudung...
da x pat plak....






pastu konon nye nak nek kan hoody...
cam yuna pleks....
ades~~~




akirnye jadi cnggini... haiz.......
=..="


8 comments:

si sengaL yang cute said...

aLaaa... pLeAse jgn uat cenGgini...
hohohohoh

named syuhaiba @ ayie said...

ahahhahha... ala.... skali skale nakal.... rlx la sayang~~ >.<

hamzah ian said...

aaaaaaaaaa...... tidakkkk

named syuhaiba @ ayie said...

aaaaaaaa!!!!! iya!!!!! hahahha

James Buns said...

panjangnya...siap atach banyak gambar..

rajin2..

:D

named syuhaiba @ ayie said...

incik james buns,,, tme kasih~~

named syuhaiba @ ayie said...

incik james buns,,, tme kasih~~

named syuhaiba @ ayie said...

incik james buns,,, tme kasih~~

iklan nuffnage

becinta