nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, November 26

okay... niat di hati aku, datang library nak study...
tapi, bile aku nampak je line wi-fi kat library ni MANTOP ssku pon ape lagi...
BLOGGING3!!! tue je yang ade dlm kepala otak...
tibe2 teringat, aku ni,
sejak beberapa hari cam baek je kan....
tapi, sebab hari aku x de mood nak buat baek, aku malas r nak bagi entry2 yang berbentuk ustazah....
kire2 ari ni aku NATES siket.... heheheheh

disebabkan ape ntah semalam, aku bermsg dengan seekor lalat(yg mane klau di refer pade blog "STFU bukan slogan lucah" adelah lebih baik dri manusia)..
jadi aku pon berjanji ngn dye, knon nye nak jumpe kat library... lalat yg berusia 21 hari tue tapi nye, mengmungkiri janji....
sesungguhnye ade jugak lalat yang bergitu....
hai la lalat... ape la naseb aku dating ngn ko lalat....

dalam otak mmg da nak menyumpah seranah lalat ni, tapi nasib bek la ade lalat lain yang bek hati...
walaupon aku rase lalat 2 terlalu tua, tapi aku tetap lagi tue dri dye...
ye la...
dye bru 27 hari, aku da btahun.. hahhahha...
alangkan bahagia kalau aku dpat lalat 2... akakakak... (gurauan sahaja di sini!)

tiba-tiba aku ilang idea ape nak tulis tuk entry ari nie... ades~~~ mati la.... ehheheh
tu la, nak blogging, nak fb, nak ini, nak itu... haiz...
bajet power la tue... uhhuhuuhu....

hmmm......
dalam aku menglayari bahtera fb.....
aku terjumpe 1 hambe Allah nie....
la... aku kenal budak ni....
ni budak sekulah rendah aku...
aku reject dye mse kcik2 dlu sbb bdn dye skepeng je....
tapi kan...tapi kan,.....
hmm...
dye da hensom! skarang...
hahhahah
siyes! jadi jatuh hati...
hahhahhaha
adoi...

aku rase makin aku menaip, maken plak aku merapu...
tapi sejak2 aku jawab soklan software engineering yang susah, aku makin merapu...
untuk ape dan kenape aku tak tahu...
alahai~~ da macam dialog plak....
redha je la.... hahahhah...

10 comments:

si sengaL yang cute said...

yeah!!!! aku la BIRIPARICORN..
(:
group kambengcorn yg pertame and the leader
>.<

named syuhaiba @ ayie said...

hahhahhaha... alaa.... tertinggal something nme tue.... biritraficparicone~~~ hahhah

KimiCnoL said...

sape sruh reject dy dulu2..try r usha dy pulak..hahahaha
JOM BACE ENTRY BARU
"1.i love u"

"2.Pen Merah Pen Biru"

named syuhaiba @ ayie said...

hahahhah... nak wat cam ne.. spe sruh dye skepeng n skema sgt style nye... da r kcik agy... adoi~~~ +.+

hamzah ian said...

ah sudah..

named syuhaiba @ ayie said...

hehehhee... sesungguh nya saye hanya mampu merancang. >,<

Heidi Shafiq said...

study2.. focus2.. :P

named syuhaiba @ ayie said...

ahhahahha... tue la psl.... adoi... focus! itu sgt penting,... hehhehe...

James Buns said...

ape la..entire pasal lalat..

sadis~

named syuhaiba @ ayie said...

itu la... terikut,,, x taw binatang ape hendak di label.. since lalat dlm STFU tue sgt mnarik jiwa, n, as dikatakan, lbihmulia ow dri mnusia yg buang ank bagai tue... hmm... tue yg lalat yg jg.. adoi...

iklan nuffnage

becinta