nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 29

lAdiEs spArE p@rt daN ceRmin

ladies.....
hmm... aku ladies, ko ladies, dye ladies...
perempuan adalah ladies...
hmm...
okayh... cite nye cam ni... pagi tadi g la exam agama...
tulis nye tulis, aku da habes r jawab 4 soklan... pusing kanan pandang oren,
aku angguk kepala tanda tanya, da siap lom?
oren angguk.... sambil memulas2 perut yg senggugut... ades~~~
lepas tue aku lontarkan pandangan ke berry... (bukan beri2 ye)
aku mengangguk kan kepala...
beryy geleng2,,,
ades....
dalam hati ku mengatus...
"alahai.. x abes lagi kodok nie... !"
aku pon ambik kputusan..
okayh...
jawab je ;la sume soklan...
selesai aku jawab sume soklan, aku kling2 mate aku kat oren..
muke oren makin seperti sifat semulajadi nye... masam!! ekekekke...
aku pown dengan muke bajet inocent, bangun dan bla dari exam hall...
oren yg tadi muke cam limau nipis jeruk turut jek aku dri blkang...
bimbang di tinggalkan, berry follow 2 kawan buah2an comel itu....
aku tersenyum2 mlihat kedua2 mereke...
kami keluar dan pergi makan nasik kerabu bersama2...
ouh!!!! kenyang ow!!!
wane biru plak tue...
cube la kan nasik tue sekali sekala wane ijau kiwi... hehehhehe...
hmmm...
nak terus kan crite, aku dan kwn2 balik dan baring2 smbil cari profile pic bru tuk fb...

ni la buah buahan pilihan aku yer readers....
aku = kiwi
ayu = strawberry
ity = oren
asalnye aku nak jadik mentadak mentadu.....
i
hmm...
mne dtg nye idea buah2 ni...
asal nk nganjing org.. oups!!!
skali jadi bende yg rapat kan ktorg...
ghupe2nye, buah2an ni comel...                                                  
yg penting hanya wanita layak dpt buah2 overseas...
laki2 skalian buah2an tmpatan yew~~~
okayh...
berbalik pada crite, kami pegi nxt exam ptg tue...
mseng2 amek exam blainan...
kiwi, aku = prancis..
oren=arab...
lastly,
berry = japang...
hmmm....
aku kuar awal...
sbb aku rase sjok gele woi dalam exm hall tue!!!
siyes...
saket2 idong aku!~~ ahiz~~
redha jek la...
settle jek sume au balik hostel..
ouh...
di situ...
aku terlihat sesuatu yangg menarik...
warong pebret tenggelam~!!!!!
ades...
mane nak makan...
akhirnye,
stelah d beri pengesahan oleh ciku, kami ble gak makn kat warong tue...
ekekkekek..
ni gmbr2 yg aku rse, ske ati r aku nk smak2 kn blog aku... ekkekekke.......


kiwi jatuh cinta!!!!!!!
garang taw mentadak mentadu ni!!
kiwi yang aku rase ganas masam dan masis,... ouhyeah!!!



4 comments:

si sengaL yang cute said...

sengaL La Kau.... benci.. taJuk Je.... hahahahahahah,,,,

named syuhaiba @ ayie said...

hahahhaha... tue la psl.... kekekek

si sengaL yang cute said...

tapi citer un best... uat aku geLak.. hhahhaha

named syuhaiba @ ayie said...

hahahhah... pasti... demi kehidupan yg hangat~~~ haahhah

iklan nuffnage

becinta