nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, August 2

V4V

about 3 or 4 weeks before V4V program,

Abg noh : perhatian kepada MT, ketua unit n timbalan ketua unit, 1 mesyuarat akan berjalan pade 10.30 mlm ini di bilik gerakan pelajar.

Aku : huh... de meeting plakz!! kne la aku g makan awal.. haiz...

During meeting,
abg noh : kolej kite akan menjalan kan satu program yang bername V4V. semua pelajar baru wajib join program ini...

(sbelum abg noh habis cakap, )
[dlm hati aku]
= adoi... penat la ni.. da wajib plak nak join..=

(sementare tue)
abg noh : details akan di beri tahu next meeting, Biro sukan rekreasi dan kebudayaan, akan in charge untuk bahagian sukan...

(dlm hati, [lorh... kne btugas rupe nye... ingat kne join.. naseb bek...])

next meeting......,

abg noh : ok, skarang pade program V4V nnt akan ade 4 acare sukan...
yang pertama, training gym, second nye bola jaring, kemudian merentas desa dan akhir sekali futsal.
saya mahu setiap satu acara 1 unit akan mngetuai..

abg akmal : ok, unit gym akan uruskan training gym, dauh, ko uruskan..

[dauh, anggok2 ikot kate senior.. =P]

abg noh ; ok, skarang sape nak uruskan bola jaring?

ayu unit kebudayaan : kami boleh uruskan.. =D

abg noh : ok, unit kebudayaan boleh ye uruskan... confirm ye??

ayu dan kuncu nyew : ye3.. ok3.. insya'allah boleh..

abg noh : skarang merentas desa nak di urus kan oleh unit mane?

bla..bla...bla....
[perbincangan pun berlaku]

abg noh : ok, semua unit akan terlibat, ketua dauh dari unit gym... unit informasi, kebudayaan dan sukan akan turut membantu...
ape lagi yag x de e??
hmm....
ok, futsal...
kite nak bagi unit mane uruskan?
unit mane yang blom ade tugas?
huh... unit sukan ye??
tapi unit sukan ade 3 org lelaki je...

abg akmal : xpe2... bdk gym boleh tlg malam tue nnt..

abg noh : hurm.....

bla...bla..bla...

lastly, the decision made,

aku : ala, abg noh, pompuan boleh tolong untuk urus setia....
yang pengadil bagi la kat lelaki..
yang ringan2 ble la pompuan buat..
lagi pon pompuan x de kje..
[dalam atie... nak lepas kan diri, kalau x de jd ajk kne join V4V... hihihhi]

abg noh : kalau macam tue, ok lah..
hurm,, kte akan ade kan 1 lagi meeting bersame rakan biro bagi melantik ajk...

next meeting berlansung dan semua ajk telah dilantik.....

tanggal 31 julai 2010, program yang di tunggu2.. [KONON~~~]

jam 8 pg, senam robik yang di bimbing oleh abg akmal ( aku layak la pngl dye abg.. aku baru 19... yang len2 x leh sbb lg mde dari dye.. ihhihih)

                               
                                                                   


















kemudian peserta training gym pulak yang berarak ke gym perwira.. haiz... ( jam 9.15 pg)































































kami berehat selepas itu... [ tapi aku, amal, dauh, wani]
kami ber facebook sampai notification abg no penoh.. hahahaha

petang tue..... merentas desa pula yang menyusul... seiringan plakz ngn bola jaring....























































malam tue,, lepas sume smantare yang len2 berehat aku ber'duty' bersame2 bdk unit sukan...
n x di lupakan... amal, wani, dan susi turut datang memeriah kan suasane smbil mneman aku yg perlu duty....
thankx korang..
malam tue abg noh, akmal, dauh dan len2 tlah join game tue.. tapi mreke kalah plakz....
xpe2.. janji dyorg having fun kan.....



























































akhirnye dalam hampir pukul 12 baru la berakhir sukan2 sekalian....
memang merupakan hari yang amat memenat kan bagi kitorg budak2 BSRK..
tapi yang penting kami happy!!!! =D [hopefully la kan...]

korang2 yang wat keje macam nak pensan tue,,,... memang best lah!!! hihihih....
congrats people!!!



sekian lah dari saye.....

=syu=

No comments:

iklan nuffnage

becinta