nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 26

saye akan cube untuk paham okay.....

hmm...
awak... 
sebelum nie... kte slalu msg...
tiap hari, tiap mase, kite msg...
klau x msg tue mmg lain macam la rasenye...
tapi...
tibe-tibe...
satu hari....
tepat jam 12....
awak call saye,...
tue hari tue birthday saye...
saye kate... "x pe la... biar aq call ko... aq free kowt call org... "
awak pun setuju....
bile saye call awak... kite borak macam biase je...
tapi... tibe- tibe awak tanya.. "ko syg aku tak?"
jadi saye pun jawab... "mesti la aku sayang ko.... ko kan kawan aku..."
lepas tue awak tanya lagi... " ko cinta aku tak??"
mase tue saye terpinga-pinga...
selepas beberape ketika....
saya pun jawab..."cinta.?? ade la sikit..."
lepas tue kite pun terdiam...lame la jugak kan awak....
malam tu jugak kite declare yang saye ni girlfriend awak...
saye tak la excited....
tapi masih terpinga-pinga...
betul ke ni....
esok nye kite msg lagi macam biase....
saye pun tanya awak... "ko serius k smlm??"
awak pun jawab.." mesti la serius... abg tak main-main...'
muke saye trus jadi merah awak...
haiz......
tapi nye awak....
lepas je malam tue...
kite makin kurang jumpe...
awak da kurang msg saye...
awak kate awak study....
saye ingat awak tipu...
jadi saye pun slalu mrajuk dengan awak...
di sebab kan tue awak slalu cari kawan saye...
tanye mane saye???
dan stiap tu la awak akan msg saye dan cakap sory....
satu hari...
saye yang memang tak puas hati ngn awak ajak awak makan malam same2...
saye tanya awak...
"abg... klau kawan abg tanya kite ni ade ape hubungan abg jawab ape?"
awak pun jawab.....
" abg jawab kite kawan la... buat ape nak ckp kat org kite couple...'
mase tue saye sedih sangat awak...
saye nekad... klau bende ni berterusan... saye x mo kat awak lagi...
tapi saye tak faham...
saye x boleh tinggalkan awak walau marah macam mane pun saye ngn awak....
saye tak msg awak...
saye tak online...
saye tdur sangat awal...
saye ingat awak tak kisah...
lagi pun awak kan ade test hari esok nye nanti...
tbe2 saye terjaga pukul 1 pagi...
saye nmpak phone saye...
awak msg saye....
saye pun balas biase2 saje...
tibe2 awak mintak maaf sebab tak balas msg saye... awak kate awak stdy... sebab tue tak balas...
saye pun jawab... tak pe... saye tak kisah...
sebenarnye dalam hati, saya dah malas nk layan.. 
serius saye saket hati dengan awak...
dah la tak msg.. tak mngaku kite couple...
tbe2 awak tanya saye...
"sayang demam lagi?"
mase tu saye terkejut...
rupenye awak ingat lagi saye demam ye...
saye pun jawab.. "adela sikit2 lagi.."
lepas tue kite trus msg.....
entah bile, saye tak perasan.. saye tertidur...
pagi tue, awak call saye....
saye pun angkat dengan keadaan separuh sedar...
awak pun cakap.." sayang... bangun... nanti tak sempat sahur... "
saye terkejut... seingat saye, tak pulak saye suruh awak kejut saye...
tapi..saye jawab je...
"hmm... ok...sayang da bangun...."
kite borak2 sikit pagi tue....
siang nye saye lansung tak msg awak....
tibe-tibe saye terfikir....
kite masih baru lagi....
saye pun segan lagi nak mengaku siape kite.....
saye pun tak pandang handphone mase study...
saye pun da dapat banyak tugasan waktu2 macam nie....
lepas tue...
kawan saye pun kne macam saye jugak..
tapi dyorg bertahan jugak...
kenape saye nak give up dengan awak...
bila saye sakit.. awak ambil kisah...
bila saye hilang awak carik saye...
kalau awak tak dpt cari saye.. awak tanya kawan saya...
bila saye kesempitan, family jauh.. awak ade untuk saye....
jadi tak ade masalah rase nye untuk saya bagi awak peluang...
mungkin ape yang awak buat, adelah diri awak yang sebenar...
awak ....
skarang, saye percaye siapa awak...
biar orang kate hubungan kite impossible....
biar orang kate kite tak mungkin lame....
saye tetap akan dengan awk...
biar la kawan2 saye tak percaye awak...
saye tetap percaye awak...
sebab salah awak pade saye hanya tak msg...
jadi sebab tu saye tetap cinta awak...
jadi sebab tu saye tetap mahu awak...
jadi sebab tu saye tetap setia dengan awak...
sebab saya kenal awak lebih dari mereke...
walaupun kat dyorg awak tak romantik..
saye taw... bile kite same2 awak romantik sangat...
saye tgu bile saat kite akan bersame awak...
bersame yang di redhai Allah s.w.t..
bersame yang macam awak nak...
bersame yang halal buat kite...
saye harap saye akan jadi milik awak...










3 comments:

Anonymous said...

ape ko merepek ni labu...ahahahaha.

-angah-

MatSyuMiya said...

wiwiiitt

named syuhaiba @ ayie said...

angah= mne de mrepek... sweet tue...
along..= hahahha... wiwitt jagak,,

iklan nuffnage

becinta