nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, August 28

sangat seronok klau macam tue

hari nie, baru habis exam S.E... adoi!!!
susah btol la plak... tapi aku bkn nk cte pasal tue...
mcm ni, aku x taw la,
tapi mse on fb,
aku yang macam yb mlawat kampong,
pg la mlawat page kawan2...
skali aku terbace wall ade la sorg kawan ni....
wall nye dgt c gf dye...
pn kawan aku gak...
aku rase mereke sangat comel....
sebab....
mase kat matrik dlu, tak de la aku nampak dyorg dating2...
rupe2 nye kat fb dyorg ber dating...
care bual dyorng sangat comel da unik...
kalau couple2 laen gne, b, sayang, abang, awak, saye,
dyorg gne aku dan engkau....
lepas tue siap ade name samaran yang serius tak romantik lansung...
tapi, still aku rase dyorg comel ngn sikap dyorg...
they seems sweet in their own way....
aku x harap aku dpt cam tue...
aku gak x kesah klau macam tue...'
sebab aku mmg x pkir psl tue...
hhahahahha
btw,
aku memang ske keadaan dyorg tue...
sangat relex dan simple...
tak perlu nak nampak gdoh, jeles2, macam kawan2 je...
tapi ape yang pasti, rase sayang tetap nampak,,, walaupun dyorg x darling2 d c2....
ske3...<3




tibe-tibe teringat kenangan jalan2 di trek palapes...
aku amek gambar nie.. dan sangat teringat kat kampung halaman
bukit tambun!!!!!!
i miss you!!!!!
itu lah dia...
jalan ni nmpak sangat romantik sebenarnye...
kalau nak wat kad raye pon sesuai.....



ok....
da bace sila la komen... hihihhi...
aku memang suke di bebel.... hihiiih

No comments:

iklan nuffnage

becinta