nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, July 16

i wonder if this is the best for me

ignoring....
tu yg slalu aku buat....
bile aku nak kan sesuatu, lagi aku wat x tau kat bende tu...
sampai satu tahap, orang akan rase aku memang x perlukan bende tu...
tapi masalah nye,,,, kalau aku x mahu pon aku ignore... macam mane plak tue...
haiz....
aku slalu confuse ble nak tunjuk kan ape yang aku nak...
slalu nye ble aku tunjuk kan ape yang aku nak,
confirm2 waktu nye yang x berpatutan...
hmm.....

next,
hari ni, my roommatez broke a pipe...
haiz...
aku was the only one kat rumah yg x de klas...
aku x taw la nk stay je kat rumah or kluar???
kalau aku keluar, org repair dtg, x de org, barang hilang.... mcm mne??
klau aku dok rumah plak.. aku sorang, org repair paip laki, aku pompuan, aku bahaya....
haiz.....
dan banyak kali lah aku mengeluh x agak sebab piker kan bende ni...
akhir nye aku pilih kluar g libarary...
lagi slamat..
barang hilang bleh ganti..
aku hilang sape nak ganti oi.....
heheh...

statistik assignment kne wat dlm group..
soklan kat bilik nad...
assignment kne buat dalam kumpulan...
nad balik, emy x taw g mne.. tman kawan jmpe pa...
aku da ter kontang kanting sorang2...
pe nak buat,,,
assignment mdm makh da nak siap...
ni pown smbil mnyelam mnum air...
aku buat assgnmnt n blog skali....
aku x pasti ni btol k x...
aku perlu luah kan ape yg aku rase untuk relax kn diri..
tapi ble aku luah kan bende nye jadi mleret...
jadi ....
aku pon x taw nk wat pe...
kalau asyik komplen, org kate aku nih ngade2...
tp mmg pon de ngade siket.. hahah
tp, aku nk berdikari..
kne kurang komplen...
tapi klu x komplen, aku sakit hati..

again....
is this right???
i wonder day by day...
haiz.... [mgeluh lagi]
sabar je la......

2 comments:

nur_syahida said...

laaa pulak.
sekrang ni sila belajar pentingkan diri sendiri.

named syuhaiba @ ayie said...

ni tgh blaja pnting kn diri r nih,,, da x tgu2 lg da.. hahha

iklan nuffnage

becinta