nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, July 24

pembatalan post

segala posting sebelum ini di batal kan kerana mengandungi kata2 yang tidak sepatutnye di keluar kan...
=)

Wednesday, July 21

budak baru blaja wok!!

hmmmm.....
jadual hari nih...

8-10 a.m.     = kelas agama
                        wajib pakai baju kurung

10-12 noon = kelas software engineering
                       lokasi : kampus bandar
                       naik bas yg salah..
                       lambat sampai ke kampus bandar..
                       kelas penoh...
                       terpaksa masuk kelas hari jumaat...


                                        kasut yg di gunakan untuk berlari hampir
                        500 meter, dan kaki aku saket gele mase tue....
                                                    dan pelarian aq dan kawan2 x berfaedah bile
                                    kelas yang di kejar2 penoh.. ter pakse masok
                                                   kelas ari len wok....
                                          kire2 aku saket untuk nothing... haiz....


aku tak taw nape... tapi aku rase penat gele...
haiz.... pengejaran yg x ksampaian...
sabar je la kan..

PENGAJARAN UNTUK DIRI SENDIRI!!

tunggu je bas kampus kat kampus induk tuh...
len kali klu nak pakai kasut yg tinggi2 jangan lari2...
lastly, jangan cepat gabra!!
sesungguh nye aku memang budak yang baru belajar...

sayangi diri anda sebelum anda menyayangi orang lain

Tuesday, July 20

kami gumbira di UTHM!!!!

                                                              cek temah  +   cek shhh.....
                                                  ksengalan tahap mlampau
                                                              d kdai makan...


ketidak boleh blah an...
hihii....
kampus induk mmg indah =D


                                                kesekemaan + kecomelan...
                                                         nad n ayu yg mmg baek....



kesengalan yg menjadi perhatian penunggu bas..
memang sengal coz kami possing kt air pancot tue...
org len x bminat kowt....
da r malam2.. hahaha
tp yg penting...
KAMI TAK KACAU ORANG!!


kepade pak cik bas..
trime kasih sebab bawak kami ke kampus stiap isnin hingga jumaat...
lagu2 korg dlm bas pown mmg mantop..
lagi jiwang..


pewira....
parit raja...
memang mantop...
aku da mle suke dok sini coz compare ngn hostel len an..
hahahahha...
perwira x rase terkongkong sgt...
aku suke makan tom yam tiap ari...
cafe yg mnyaji kan mkanan yang berkhasiat
[khas nye tuk mreke yg mnghidap drah tinggi]
wifi yg klau org x rmai on9 laju abes...
{iaitu pkol 1 pg k atas,...}
ades....
tak penting...
housemate yg sweet...
siti fatimah, ayu n nad yg equally craziez!!!!!
yes...
i start to be in love with these royal ditch!!!
ahahahahhah...


enjoy reading!! <3

@ku da ghindu ngn familY

mak dtg tue ari....
standard bdk2 ipt,,, family perlu d tngl kn ble smbung stdy...
aku da mule nk dmam2 ble bende nih jadik..
haiz...
dari masuk kmpk hingga ke uthm...
saye slalu demam lepas jmpe mak n ayah, lepas bru blk k hostel dari rumah n ble x jumpe family berbulan2...
haiz...
lazim nye aku akan demam tros...
tapi nmpak nye...
ble da masuk kat area johor.. dekat sket kowt...
tue yang demam nye macam maen2... sabar je la...
haiz....
sleseme makin mjadi2...
batok tok sah cakap la....
memang sampai kluar air mate....

[terkenang plak knangan dalam kelas software engineering petang tadi]

al kisah...
da petang2 makan kebab dng air stengah botol...
dalam kelas macam kangkong layu la kan...
dalam aku tesenggut2 tbe2 tekak rase gatal..
d belek2 botol minerel kat tangan,,,,
ah... abes sudeh.... sedeh btol rase hati....
hampa yg ter amat sgt lah...
aku bertahan bia jgn batok dlm kelas..
nak cover la konon...
tbe2,,, bagai d cocok2 rase sakit d krogkong...
ahok2!! bgitru kuat skali bunyinye..
tutup muke je la beb.. ya ampon.. malu gle...
lme2 btok aku kian menjadi..
haiz.... sampai trkeluar air mate...
macam nak menangis..
abes budak laki depan tuh memandang ngn penoh ksian....
naseb la...
siap tny, nanges ke??
memang x leh blah la kan..

abes2 kluar air mate tkak jadi mual..
macam nak muntah..'[bukan watermellon yew]
adoh!! tuhan je yg taw sekse aku mse tuh..
aku tabah kn diri ngn pnoh integriti (bak kate pencerah kt mhs)
bsabar... bdebar2 mnunggu pkol 6....
takowt gak klu aku termuntah dalam tuh...
ehheh...
thank god alhamdulillah... aku x muntah
haiz...
berbalik pade tajok.. nmpk sangat aku rindu family aku...
tapi.. klu nak bjaye kne la kan mcm nih...
hihihi...
akan aku berusehe, bersabar dan bersedia menghadapi masalah ni dengan penoh integriti agar menjadi
insan yang cemerlang, gemilang, terbilang...

p/s= kpade abg tim dan tom, kak gee, kak dayah dan kak2 mhs serte abg2 mhs yg len jga... tahniah...
anda berjaye wat sy yg nyol2 mnjadi nyol yg berintegriti.. hakz....

Friday, July 16

i wonder if this is the best for me

ignoring....
tu yg slalu aku buat....
bile aku nak kan sesuatu, lagi aku wat x tau kat bende tu...
sampai satu tahap, orang akan rase aku memang x perlukan bende tu...
tapi masalah nye,,,, kalau aku x mahu pon aku ignore... macam mane plak tue...
haiz....
aku slalu confuse ble nak tunjuk kan ape yang aku nak...
slalu nye ble aku tunjuk kan ape yang aku nak,
confirm2 waktu nye yang x berpatutan...
hmm.....

next,
hari ni, my roommatez broke a pipe...
haiz...
aku was the only one kat rumah yg x de klas...
aku x taw la nk stay je kat rumah or kluar???
kalau aku keluar, org repair dtg, x de org, barang hilang.... mcm mne??
klau aku dok rumah plak.. aku sorang, org repair paip laki, aku pompuan, aku bahaya....
haiz.....
dan banyak kali lah aku mengeluh x agak sebab piker kan bende ni...
akhir nye aku pilih kluar g libarary...
lagi slamat..
barang hilang bleh ganti..
aku hilang sape nak ganti oi.....
heheh...

statistik assignment kne wat dlm group..
soklan kat bilik nad...
assignment kne buat dalam kumpulan...
nad balik, emy x taw g mne.. tman kawan jmpe pa...
aku da ter kontang kanting sorang2...
pe nak buat,,,
assignment mdm makh da nak siap...
ni pown smbil mnyelam mnum air...
aku buat assgnmnt n blog skali....
aku x pasti ni btol k x...
aku perlu luah kan ape yg aku rase untuk relax kn diri..
tapi ble aku luah kan bende nye jadi mleret...
jadi ....
aku pon x taw nk wat pe...
kalau asyik komplen, org kate aku nih ngade2...
tp mmg pon de ngade siket.. hahah
tp, aku nk berdikari..
kne kurang komplen...
tapi klu x komplen, aku sakit hati..

again....
is this right???
i wonder day by day...
haiz.... [mgeluh lagi]
sabar je la......

iklan nuffnage

becinta