nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, April 5

aku?

aku paling benci bile.....

  • aku nak makan, kne tunggu lame2...
  • mkanan yang aku order org lain sapu....
  • makanan yg aku beli x stimpal dengan duit yg aku bayar..
  • ade orang nak menyebok ngn ape yang aku nk wat dlm hidup
  • orang yang gatal sangat
  • orang yg cepat nak kate sayang...baru satu hari knal da kate cinta la.. ape kejadah la...
  • tunggu orang yang tak suke tunggu orang...
  • orang wat cerita b***h pasal aku..
  • orang asyik nak salah kan aku..
  • orang yang still x sedar diri ble aku da mntak maaf kat dye, padahal aku x bersalah pon.. hello???
  • exam yang ade kesalahan tapi x de pembetulan... lame aku tunggu untuk pembetulan pun x berbaloi...
  • orang yang awal2 jek ckp manis, tapi last2 blah gitu jek...
  • orang yang kate aku sombong padahal dye yang x contact aku... pantang betol!!!!
  • orang yang terlebeh poyo, prasantan, gedik, pentingkan diri sendiri, x reti bahasa orang da x nak tapi nk gedik2 lagik... =.=" nyol!
  • nak sembahyang ade suara sumbang yang memekak... pergh... aku ni da susah nk kusyuk... kne cam tue lagi la.. bace un cam x sure jek...
  • da basuh baju tapi baju tue still ade bau yang x mnyenangkan.....
  • kad atm yang x leh berfungsi.... 
  • pak guard yang poyo halau2 students.....
  • manusia yang slalu nak mengata aku pastu depan aku wat2 baik.....
  • manusia yang selalu mengaku dye sayang tapi sebenar nye tak pown...
  • orang yang kutuk mak bapak n family aku... pasal aku pown x kutuk mak bapak korang.. ade paham......


conclussion nye aku bukan nak carik hal or pasal ngan orang...
ape yang cube aku lakukan di sini adalah hanya ingin menyatakan rasa hati aku... aku nak orang cuba faham aku..... bukan nak mengada ke ape.... tapi ni lah knyataan diri aku... aku x mo jadik hipokrit... ok??


No comments:

iklan nuffnage

becinta